loadingimg

Wczytuję dane...
  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
MASY CUKROWE PONAD DOSKONAŁOŚCIĄ...

Najwyższej jakości MASY CUKROWE firmy IRCA. 
MASY CUKROWE firmy IRCA różnią się konsystencją, elastycznością oraz zawartością tłuszczu kakaowego.

CHARAKTERYSTYKA MAS CUKROWYCH firmy IRCA:

MASA CUKROWA DAMA PWR
  • dedykowana do obkładania i tworzenia płaskich wycinanek na tortach
  • miękka konsystencja
  • możliwość cienkiego rozwałkowania
  • duża elastyczność
  • po obsuszeniu / schłodzeniu nie pęka
  • łatwo łączy się z barwnikami i masą cukrową DAMA CHOCOLATE

MASA CUKROWA DAMA TOP
  • dedykowana do obkładania i tworzenia małych ozdób
  • miękka konsystencja
  • możliwość cienkiego rozwałkowania
  • wysoka elastyczność
  • po obsuszeniu / schłodzeniu nie pęka
  • dobrze zachowuje odciskane wzory
  • reaguje na zmiany temperatur
  • łatwo łączy się z barwnikami i masą cukrową DAMA CHOCOLATE

MASA CUKROWA DAMA TOP SPECIAL
  • dedykowana do obkładania i tworzenia ozdób (stosowana również jako zamiennik MASY PRINCESS do tworzenia figurek oraz dekoracji przestrzennych)
  • twardsza, ale jednocześnie wyjątkowo aksamitna konsystencja
  • możliwość dość cienkiego rozwałkowania
  • wysoka elastyczność i plastyczność
  • po obsuszeniu / schłodzeniu nie pęka
  • dobrze zachowuje odciskane wzory
  • dość wrażliwa na zmiany temperatur
  • łatwo łączy się z barwnikami i masą cukrową DAMA CHOCOLATE


MASA DO FIGUREK PRINCESS
  • dedykowana do tworzenia figurek oraz dekoracji przestrzennych
  • twardsza i bardziej sucha, ale jednocześnie wyjątkowo aksamitna konsystencja
  • bardzo wysoka elastyczność i plastyczność
  • wrażliwa na zmiany temperatur
  • zawiera masło kakaowe
  • posiada wyjątkowy aromat, smak i kolor białej czekolady
  • łatwo łączy się z barwnikami i masą cukrową DAMA CHOCOLATE

MASY CUKROWE RAINBOW - KOLOROWE
  • dedykowane do obkładania i wykonywania efektownych dekoracji
  • bardzo intensywne kolory
  • możliwość uzyskania wielu kolorów z połączenia dostępnych podstawowych barw
  • miękka konsystencja
  • możliwość cienkiego rozwałkowania
  • wysoka elastyczność
  • nie odkształcają się
  • po obsuszeniu / schłodzeniu nie pękają
  • dobrze łączą się z innymi masami cukrowymi


MASA CUKROWA DAMA CHOCOLATE
  • dedykowana do obkładania i tworzenia dekoracji zarówno drobnych płaskich, jak i przestrzennych
  • posiada wyjątkowy aromat, smak i kolor ciemnej czekolady – kuwertura: zawartość czekolady 42%
  • bardzo wysoka elastyczność i plastyczność
  • wrażliwa na zmiany temperatur / nie wytrąca się wilgoć
  • po obsuszeniu / schłodzeniu nie pęka
  • dobrze łączy się z innymi masami cukrowymi
  • bardzo dobrze przyjmuje barwniki pudrowe

  • Sortuj według:
  • Wyświetl poproduktów
Wyświetlono produktów na stronie: 0 / 0
Wyniki wyszukiwania
Niestety nie znaleziono produktu!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.