Czekolada biała 25%, 5 kg
Czekolada biała 25% 5kg oferowana jest w formie praktycznych pastylek. Łatwo je rozpuścić i przygotować do dalszej obróbki. Biała czekolada w tej postaci doskonale sprawdzi się do produkcji klasycznych tabliczek czekolady, ale również różnego rodzaju figurek czekoladowych, musów czy ganache. To świetny wybór w przypadku każdej cukierni i każdego producenta słodyczy.
Czekolada biała dla profesjonalistów i nie tylko
Czekolada biała 25% 5kg wyróżnia się stosunkowo wysoką granicą płynności, dlatego można ją wykorzystać do produkcji figurek o różnych kształtach. Oprócz zalet praktycznych, dzięki którym biała czekolada jest łatwa w obróbce, duże znaczenie mają także jej walory smakowe. To one sprawiają, że dodatek białej czekolady doda smaku każdemu deserowi i wszystkim słodyczom.
czekolada biała 25% - charakterystyka:
opakowanie: pastylki 5kg
zawartość masła kakaowego i tłuszczu mlecznego: 32-34%
płynność: 3
temperatura rozpuszczania: 45'c
temperatura temperowania: 28-30'c
przeznaczenie: tabliczki czekolady, figurki czekoladowe, ganasz, mus
skład: cukier, pełnotłuste mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator, lecytyna sojowa, aromaty.