Wczytuję dane...
Kod producenta: 01011555
Waga produktu: 5 kg
Realizacja zamówienia: 24 godzin
352,00 PLN

Praliny Delicrisp – Citron Meringue, 5 kg

Kompozycje smakowe to najważniejsza cecha dobrych słodyczy – powinny zapadać w pamięć dzięki wyjątkowemu połączeniu różnych nut smakowych i aromatycznych. Dlatego w naszym asortymencie znajdziesz produkty, które umożliwią wykonanie deserów o unikatowych kompozycjach. Oferujemy masę o smaku praliny Delicirsp Lemon Merigue5 kg opakowanie takiej masy będzie doskonałym wyborem.

Cytrynowa nuta i chrupiące prażynki z kawałkami bezy – pasta Delicrisp

Jeżeli szukasz wysokiej jakości masy do stworzenia kremów tortowych, nadzienia do czekoladek czy unikatowego smaku lodów, pasta Lemon Meringue z pewnością przypadnie Ci do gustu. W masie z białej czekolady zatopiono chrupiące prażynki maślane Delicrisp i nuty cytrynowego smaku. Masa Lemon Meringue świetnie sprawdzi się w różnego rodzaju deserach – wszystko zależy od Twoich potrzeb i preferencji. Wybierz masę dla siebie!

 

SKŁAD

Biała czekolada 26% (cukier, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa), cukier, rozdrobnione ciasteczka 13% (mąka pszenna, cukier, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, mąka słodu jęczmiennego, sól), tłuszcz roślinny (słonecznikowy, z ziaren palmy olejowej, kokosowy, palmowy), beza 8 % ( cukier, sok z suszonej cytryny , naturalne aromaty, barwnik E 161 ksantofile)

ZASTOSOWANIE:

W CZEKOLADZIARSTWIE:

  • Do produkcji nadzień do pralin z formy (800 g PRALIN DELICRISP, 200-300 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej temperowanej)
  • Do produkcji pralin ciętych (1.000 g PRALIN DELICRISP, 1.000 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej temperowanej)

W CUKIERNICTWIE:

  • Jako gotowe nadzienie do tortów, ciastek kruchych, biszkoptów, ciastek francuskich itp. po prostu rozmarowując produkt na biszkopcie, cieście francuskim, kruchym itp.
  • Jako nadzienie różnych wyrobów wystarczy rozsmarować produkt w odpowiednich formach na potrzebną wysokość (5-10 milimetrów) i wstawić do zamrażarki na kilka minut, tak aby można je było wziąć i włożyć do środka ciasta, na mus, ganasz itp.

W LODZIARSTWIE:

  • Jako wariegatura do lodów o różnych smakach, takich jak śmietankowe, orzech laskowy, czekolada itp., wystarczy podgrzać lekko produkt (35-40°C) w mikrofalówce lub w łaźni wodnej i rozprowadzić na powierzchni lodów bezpośrednio przy wyrzucaniu lodów z frezera.

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Polecamy