Wczytuję dane...
Realizacja zamówienia: 24 godzin
99,00 PLN

Folia cukiernicza ze specjalnym nadrukiem do czekolady. Profesjonalne rozwiązanie, dzięki któremu zaskoczysz wszystkich swoimi czekoladowymi ozdobami.

Sposób użycia:

1. Rozprowadź warstwę czekolady na folii

2. Możesz wyciąć dowolne kształty i dowolnie formować folię

3. Włóż do lodówki na 20 min

4. Po wyjęciu z lodówki odczekaj 5 min i zdejmij folię z czekolady

5. Dekoracja gotowa


Jeśli chcesz osiągnąć błyszczące i trwałe dekoracje, stemperuj czekoladę: ogrzej do temp. 46 st. C, schłodź do 27 st. C i ponownie ogrzej do 32 st. C. Najlepiej przeprowadzać te czynności ustawiając naczynie z czekoladą na zmianę nad miską z gorącą i chłodną (nie lodowatą) wodą i delikatnie mieszając.

Wymiar arkusza: 30 x 40 cm