99,00
PLN
Folia cukiernicza ze specjalnym nadrukiem do czekolady. Profesjonalne rozwiązanie, dzięki któremu zaskoczysz wszystkich swoimi czekoladowymi ozdobami.
Sposób użycia:
1. Rozprowadź warstwę czekolady na folii
2. Możesz wyciąć dowolne kształty i dowolnie formować folię
3. Włóż do lodówki na 20 min
4. Po wyjęciu z lodówki odczekaj 5 min i zdejmij folię z czekolady
5. Dekoracja gotowa
Jeśli chcesz osiągnąć błyszczące i trwałe dekoracje, stemperuj czekoladę: ogrzej do temp. 46 st. C, schłodź do 27 st. C i ponownie ogrzej do 32 st. C. Najlepiej przeprowadzać te czynności ustawiając naczynie z czekoladą na zmianę nad miską z gorącą i chłodną (nie lodowatą) wodą i delikatnie mieszając.
Wymiar arkusza: 30 x 40 cm
Polecamy