Pasta smakowa Joypaste – malaga
Większość z nas próbowała kiedyś różnych cukierków o smaku malagi. Jednak tak naprawdę malaga jest rodzajem włoskiego słodkiego wina – to dlatego jest produktem tak dobrym do wykorzystania w cukiernictwie. W naszym asortymencie znajdziesz pastę smakową Joypaste malaga, za pomocą której stworzysz pyszne kremy, lody i inne smakołyki o nutach smakowych i aromatycznych malagi.
Dla fanów charakterystycznych smaków – pasta malaga
Pasta smakowa jest niezwykle prosta w użyciu – wystarczy połączyć ją z bitą śmietaną, aby otrzymać krem smakowy. Jednocześnie warto pamiętać, że pastę dodajemy stopniowo. Jest to dodatkowy atut kiedy chcemy szczegółowo kontrolować intensywność smaku. Z wykorzystaniem pasty możesz także stworzyć wyjątkowe lody śmietankowe, sorbety, a nawet inne włoskie desery typu panna cotta. Chcesz urozmaicić smak tiramisu? Pasta malaga będzie świetnym wyborem – sprawdź sam.
smak: malaga
sposób użycia
80-120 g - joypasta
1.000 g - ubita śmietana 30 %
do ubitej śmietany stopniowo dodawać joypaste i dokładnie wymieszać, a następnie wykładać na nasączone blaty.