Pasta smakowa Joypaste – mandarynka
Na świecie jest wielu fanów cytrusów. Kiedy przychodzą mroźne miesiące, możemy cieszyć się soczystymi pomarańczami czy grapefruitami. To również w tym czasie chętnie sięgamy po mandarynki. Teraz możesz cieszyć się smakiem mandarynki w deserach niezależnie od pory roku, a wszystko to dzięki paście smakowej Joypaste mandarynka.
Mandarynkowa pasta smakowa do wyrobów cukierniczych
Mandarynkowy krem sprawdzi się w wielu wyrobach cukierniczych – wyobraź sobie muffinki, tartaletki, duże tarty, torty czy rolady z mandarynkowym kremem. Na pewno zachwycą wielu gości i już od pierwszego kęsa zapadną im w pamięć. Jak przygotować krem z wykorzystaniem pasty Joypaste? Musisz dodać ją do ubitej śmietany, stopniowo zwiększając ilość pasty i delikatnie mieszać składniki. Wybierz pastę Joypaste mandarynkową z naszego asortymentu.
smak: mandarynka
sposób użycia
80-120 g - joypasta
1.000 g - ubita śmietana 30 %
do ubitej śmietany stopniowo dodawać joypaste i dokładnie wymieszać, a następnie wykładać na nasączone blaty.