-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.IRCA
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Stabilizator Lilly – neutralny
Są takie desery, które smakują najlepiej, kiedy zachowają swoją formę. Teraz nie musisz obawiać się, że panna cotta rozpłynie się po uformowaniu, a krem na cieście czy muffince opadnie. Wystarczy, że zaopatrzysz się w stabilizator Lilly neutralny – możesz zapomnieć o odkształcających się deserach i trudnościach z krojeniem mrożonych produktów.
Baza do kremów śmietanowych o smaku neutralnym – Twoje pyszne desery
Baza do kremów śmietanowych o smaku neutralnym to doskonały sposób na stworzenie stabilnego kremu i jednoczesne zachowanie takiego smaku, jaki sami nadaliśmy przygotowywanemu kremowi. Baza Lilly o smaku neutralnym w żaden sposób nie zmieni smaku kremu, który powstał w efekcie Twoich przygotowań. Co więcej, ubita śmietana z dodatkiem tej bazy będzie rozpływać się w ustach dzięki aksamitnej konsystencji. Sprawdź sam i wybierz bazę Irca!
smak: neutralny
sposób użycia
- desery
200 g - lilly
300 g - woda
1.000 g - śmietana lub mleko
do lilly dodać wodę i wymieszać, a następnie połączyć ze śmietaną lub mlekiem i dokładnie wymieszać mikserem na średnich obrotach przez 15 min., odstawić do lodówki. deser można również mrozić.
- stabilizowanie śmietany do tortów
200 g - lilly
1.000 g - ubita śmietana 30%
do ubitej śmietany 30% stopniowo dodawać stabilizator lilly ciągle mieszając do uzyskania jednolitej konsystencji.
przy wykorzystaniu śmietany 36% zmniejszyć ilość stabilizatora lilly do 150 g.
lilly doskonale łączy się ze smakowymi joypaste nadając śmietanie wyrazisty głęboki smak. przy zastosowaniu joypaste należy do ubitej śmietany dodać 100 g lilly i w zależności od oczekiwanej inetnsywności smaku od 50 g smakowej joypasty.