Stabilizator Lilly – cappuccino
Każda cukiernia czy kawiarnia chce zaoferować swoim klientom to, co najlepsze. Wtedy mogą oni zrelaksować się i połączyć doświadczenie smakowania wyjątkowej kawy czy deseru z przebywaniem w swoim ulubionym miejscu. Aby mieć gwarancję, że proponujesz klientom dobre jakościowo napoje i słodkości, postaw na stabilizator Lilly cappuccino.
Baza do kremów śmietanowych o smaku cappuccino – głębia smaku i aromatu
Jeżeli szukasz sposobu na podkręcenie nut smakowych zwykłego kremu ze śmietany, baza do kremów śmietanowych o smaku cappuccino będzie doskonałą propozycją dla Ciebie. Przed Tobą odkrywanie nowych połączeń smakowych kremów do tortów, past, pianek, nadzienia i innych słodkich przysmaków. Stabilizator marki Irca jest stworzony wyłącznie z najlepszych składników od zaufanych dostawców. Postaw na bazę Lilly Cappuccino i sprawdź sam!
sposób użycia / przykładowe przepisy
- desery
200 g - lilly
300 g - woda
1.000 g - śmietana lub mleko
do lilly dodać wodę i wymieszać, a następnie połączyć ze śmietaną lub mlekiem i dokładnie wymieszać mikserem na średnich obrotach przez 15 min., odstawić do lodówki. deser można również mrozić.
- stabilizowanie śmietany do tortów
200 g - lilly
1.000 g - ubita śmietana 30%
do ubitej śmietany 30% stopniowo dodawać stabilizator lilly ciągle mieszając do uzyskania jednolitej konsystencji.
przy wykorzystaniu śmietany 36% zmniejszyć ilość stabilizatora lilly do 150 g.
lilly doskonale łączy się ze smakowymi joypaste nadając śmietanie wyrazisty głęboki smak. przy zastosowaniu joypaste należy do ubitej śmietany dodać 100 g lilly i w zależności od oczekiwanej inetnsywności smaku od 50 g smakowej joypasty.