Wczytuję dane...
Kod producenta: 01070498
Waga produktu: 1 kg
Realizacja zamówienia: 24 godzin
53,00 PLN
Zawartość opakowania: 1 kg

Stabilizator Lilly – czekolada 

Czekolada jest ulubionym przysmakiem wielu osób z różnych zakątków świata. Nic więc dziwnego, że różne wariacje czekoladowych słodkości są dostępne właściwie w każdej kawiarni i cukierni. Gorąca pitna czekolada, sernik, brownie, muffinki – to tylko jedne z popularnych deserów wykorzystujących kakaowe tabliczki. A dzięki stabilizatorowi Lilly czekolada stworzysz czekoladowe desery, jakich nie próbowałeś nigdy wcześniej.

Baza do kremów śmietanowych o smaku czekoladowym – poznaj nowy wymiar smaku

Twoi goście zachwycą się niepowtarzalnym smakiem już przy pierwszym kęsie. Baza do kremów śmietanowych o smaku czekoladowym marki Irca jest stworzona ze składników wysokiej jakości. Urozmaici prosty smak śmietanowego kremu do tortu i innych ciast, zwykłej śmietanki do kaw czy nowych wersji tradycyjnych deserów typu panna cotta lub musów w stylu semifreddo. Co więcej, stabilizator ułatwia krojenie słodkości w postaci mrożonej. Wybierz bazę o smaku czekolady już teraz!

smak: czekolada

sposób użycia / przykładowe przepisy

- desery

200 g - lilly
300 g - woda
1.000 g - śmietana lub mleko
do lilly dodać wodę i wymieszać, a następnie połączyć ze śmietaną lub mlekiem i dokładnie wymieszać mikserem na średnich obrotach przez 15 min., odstawić do lodówki. deser można również mrozić.

- stabilizowanie śmietany do tortów

200 g - lilly
1.000 g - ubita śmietana 30%
do ubitej śmietany 30% stopniowo dodawać stabilizator lilly ciągle mieszając do uzyskania jednolitej konsystencji.

przy wykorzystaniu śmietany 36% zmniejszyć ilość stabilizatora lilly do 150 g.

lilly doskonale łączy się ze smakowymi joypaste nadając śmietanie wyrazisty głęboki smak. przy zastosowaniu joypaste należy do ubitej śmietany dodać 100 g lilly i w zależności od oczekiwanej inetnsywności smaku od 50 g smakowej joypasty.

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Polecamy