Wczytuję dane...
Kod producenta: 01010942
Waga produktu: 5 kg
Realizacja zamówienia: 24 godzin
230,00 PLN
Zawartość opakowania: 5 kg

PRALIN DELICRISP NOIRto delikatna masa będąca połączeniem ciemnej czekolady i orzecha laskowego z dodatkiem chrupiących, maślanych prażynek Delicrisp. Jest to najwyższej jakości produkt zawierający doskonale dobrane składniki, które nadają mu szczególnie wyrafinowany smak. Doskonała czekoladowa masa z chrupiącymi prażynkami robionymi z prawdziwego masła przeznaczona do wyrobu różnego rodzaju produktów cukierniczych, tortów, ciast, pralin, wypełniania ciastek, biszkoptów, a także do lodów i deserów.

Idealnie nadaje się jako gotowe nadzienie do wszelkiego rodzaju ciast tortów i ciasteczek. Wystarczy rozsmarować produkt na biszkopt czy inne ciasto. Chcąc użyć prażynki jako nadzienia należy rozsmarować ją w odpowiednich formach na potrzebną wysokość (5-10 mm) i wstawić do zamrażarki na kilka minut.

Zastosowanie:

W CZEKOLADZIARSTWIE:

  • Do produkcji nadzień do pralin z formy (800 g PRALIN DELICRISP, 200-300 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej temperowanej)
  • Do produkcji pralin ciętych (1.000 g PRALIN DELICRISP, 1.000 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej temperowanej)

W CUKIERNICTWIE:

  • Jako gotowe nadzienie do tortów, ciastek kruchych, biszkoptów, ciastek francuskich itp. po prostu rozmarowując produkt na biszkopcie, cieście francuskim, kruchym itp.
  • Jako nadzienie różnych wyrobów wystarczy rozsmarować produkt w odpowiednich formach na potrzebną wysokość (5-10 milimetrów) i wstawić do zamrażarki na kilka minut, tak aby można je było wziąć i włożyć do środka ciasta, na mus, ganasz itp.

W LODZIARSTWIE:

  • Jako wariegatura do lodów o różnych smakach, takich jak śmietankowe, orzech laskowy, czekolada itp., wystarczy podgrzać lekko produkt (35-40°C) w mikrofalówce lub w łaźni wodnej i rozprowadzić na powierzchni lodów bezpośrednio przy wyrzucaniu lodów z frezera.


Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Polecamy