Wczytuję dane...
Kod producenta: 01011172
Waga produktu: 5 kg
Realizacja zamówienia: 24 godzin
189,00 PLN
Zawartość opakowania: 5 kg

Praliny Delicrisp – Coconty, 5 kg

Są klasyczne smaki, które znajdują zastosowanie w różnych deserach – jednym z nich jest smak kokosowy. Wykorzystujemy kokosowe wiórki, miąższ czy mleczko, aby uzyskać słodkie, kokosowe nuty smakowe i aromatyczne. W naszym asortymencie znajdziesz wyjątkową masę o smaku praliny Delicrisp Coconty 5 kg, w której połączyliśmy kokos z mieszanką pralinową. 

Kokosowa pralina – wyjątkowy dodatek do Twoich deserów

Masa pralinowa sprawdza się w różnych rodzajach słodyczy. Wypełnisz nią czekoladki, stworzysz wyjątkowy smak lodów, przełożysz biszkoptowe warstwy tortu. Wystarczy, że według instrukcji połączysz ten półprodukt z innymi składnikami deseru. Masa jest uniwersalna i można poddawać ją obróbce termicznej – nie straci wyjątkowego smaku i aromatu. Do czekoladowej podstawy dodano chrupiące prażynki Delicrisp i kokosowe wiórki. Wybierz masę Coconty w pojemności 5 kg!

SKŁAD

czekolada mleczna 22% (cukier, mleko w proszku pełne, masło kakaowe, emulgator - lecytyna sojowa), cukier, olej roślinny (słonecznikowy, z ziaren palmy olejowej, palmowy, kokosowy), pokruszone maślane ciasteczka 14% (mąka pszenna, cukier, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, mąka słodowa jęczmienna, sól), serwatka w proszku, wiórki kokosowe, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator - lecytyna sojowa, sól, aromaty.

Może zawierać śladowe ilości orzechów.

ZASTOSOWANIE:

W CZEKOLADZIARSTWIE:

  • Do produkcji nadzień do pralin z formy (800 g PRALIN DELICRISP, 200-300 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej temperowanej)
  • Do produkcji pralin ciętych (1.000 g PRALIN DELICRISP, 1.000 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej temperowanej)

W CUKIERNICTWIE:

  • Jako gotowe nadzienie do tortów, ciastek kruchych, biszkoptów, ciastek francuskich itp. po prostu rozmarowując produkt na biszkopcie, cieście francuskim, kruchym itp.
  • Jako nadzienie różnych wyrobów wystarczy rozsmarować produkt w odpowiednich formach na potrzebną wysokość (5-10 milimetrów) i wstawić do zamrażarki na kilka minut, tak aby można je było wziąć i włożyć do środka ciasta, na mus, ganasz itp.

W LODZIARSTWIE:

  • Jako wariegatura do lodów o różnych smakach, takich jak śmietankowe, orzech laskowy, czekolada itp., wystarczy podgrzać lekko produkt (35-40°C) w mikrofalówce lub w łaźni wodnej i rozprowadzić na powierzchni lodów bezpośrednio przy wyrzucaniu lodów z frezera.
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Polecamy