Wczytuję dane...
Kod producenta: 01011198
Waga produktu: 5 kg
Realizacja zamówienia: 24 godzin
306,00 PLN
Zawartość opakowania: 5 kg

Praliny Delicrisp – Fruits Rouges, 5 kg

Jeżeli zajmujesz się tworzeniem wyrobów cukierniczych, z pewnością wiesz, jak niezwykle istotne są wysokiej jakości półprodukty. W naszym asortymencie znajdziesz artykuły wykonane wyłącznie ze składników dobrych jakościowo – dzięki temu możesz mieć pewność, że oferujesz swoim klientom to, co najlepsze w dziedzinie cukiernictwa. Proponujemy masę o smaku praliny Delicrisp Fruits Rouges 5 kg.

Czerwone owoce i pralinowa biała czekolada – zachwyć się smakiem

W masie Fruits Rouges odkryjesz wyjątkowe połączenie smakowych nut czerwonych owoców takich jak malina i truskawka, a także praliny z białej czekolady z chrupiącymi prażynkami Delicrisp. To orzeźwiająca i słodka kompozycja smakowa, pogłębiona mocno kakaowymi nutami. Wyrafinowana masa pralinowa Fruits Rouges dostępna jest w pojemności 5 kg – tak, abyś nie musiał martwić się podczas wytwarzania słodyczy, że masy zabraknie, a jednocześnie nie ryzykujesz zmarnowania nadmiaru produktu. Wybierz masę Fruits Rouges!

SKŁAD

biała czekolada 28% (mleko w proszku pełne, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalnej wanilii), olej roślinny (słonecznikowy, z ziaren palmy olejowej, palmowy, kokosowy), cukier, pokruszone maślane ciasteczka15% (mąka pszenna, cukier, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, mąka słodowa jęczmienna, sól), serwatka w proszku, liofilizowane czerwone owoce (malina 2,7%, truskawka 1%), bezwodny tłuszcz mleczny, skrobia kukurydziana, sproszkowany syrop glukozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: koszenila, aromaty.

Może zawierać śladowe ilości orzechów.

ZASTOSOWANIE:

W CZEKOLADZIARSTWIE:

  • Do produkcji nadzień do pralin z formy (800 g PRALIN DELICRISP, 200-300 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej temperowanej)
  • Do produkcji pralin ciętych (1.000 g PRALIN DELICRISP, 1.000 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej temperowanej)

W CUKIERNICTWIE:

  • Jako gotowe nadzienie do tortów, ciastek kruchych, biszkoptów, ciastek francuskich itp. po prostu rozmarowując produkt na biszkopcie, cieście francuskim, kruchym itp.
  • Jako nadzienie różnych wyrobów wystarczy rozsmarować produkt w odpowiednich formach na potrzebną wysokość (5-10 milimetrów) i wstawić do zamrażarki na kilka minut, tak aby można je było wziąć i włożyć do środka ciasta, na mus, ganasz itp.

W LODZIARSTWIE:

  • Jako wariegatura do lodów o różnych smakach, takich jak śmietankowe, orzech laskowy, czekolada itp., wystarczy podgrzać lekko produkt (35-40°C) w mikrofalówce lub w łaźni wodnej i rozprowadzić na powierzchni lodów bezpośrednio przy wyrzucaniu lodów z frezera.

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Polecamy