Wczytuję dane...
Kod producenta: 01011198
Waga produktu: 5 kg
Realizacja zamówienia: 24 godzin
348,00 PLN
Zawartość opakowania: 5 kg

PRALIN DELICRISP FRUITS ROUGES – doskonała masa z białej czekolady z czerwonymi owocami i chrupiącymi prażynkami Delicrisp z prawdziwego masła. Jest to najwyższej jakości produkt zawierający doskonale dobrane składniki, które nadają mu szczególnie wyrafinowany smak. Doskonała czekoladowa masa przeznaczona do wyrobu różnego rodzaju produktów cukierniczych, tortów, ciast, pralin, wypełniania ciastek, biszkoptów, a także dolodów i deserów.

SKŁAD

biała czekolada 28% (mleko w proszku pełne, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalnej wanilii), olej roślinny (słonecznikowy, z ziaren palmy olejowej, palmowy, kokosowy), cukier, pokruszone maślane ciasteczka15% (mąka pszenna, cukier, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, mąka słodowa jęczmienna, sól), serwatka w proszku, liofilizowane czerwone owoce (malina 2,7%, truskawka 1%), bezwodny tłuszcz mleczny, skrobia kukurydziana, sproszkowany syrop glukozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: koszenila, aromaty.

Może zawierać śladowe ilości orzechów.

ZASTOSOWANIE:

W CZEKOLADZIARSTWIE:

  • Do produkcji nadzień do pralin z formy (800 g PRALIN DELICRISP, 200-300 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej temperowanej)
  • Do produkcji pralin ciętych (1.000 g PRALIN DELICRISP, 1.000 g czekolady gorzkiej, mlecznej lub białej temperowanej)

W CUKIERNICTWIE:

  • Jako gotowe nadzienie do tortów, ciastek kruchych, biszkoptów, ciastek francuskich itp. po prostu rozmarowując produkt na biszkopcie, cieście francuskim, kruchym itp.
  • Jako nadzienie różnych wyrobów wystarczy rozsmarować produkt w odpowiednich formach na potrzebną wysokość (5-10 milimetrów) i wstawić do zamrażarki na kilka minut, tak aby można je było wziąć i włożyć do środka ciasta, na mus, ganasz itp.

W LODZIARSTWIE:

  • Jako wariegatura do lodów o różnych smakach, takich jak śmietankowe, orzech laskowy, czekolada itp., wystarczy podgrzać lekko produkt (35-40°C) w mikrofalówce lub w łaźni wodnej i rozprowadzić na powierzchni lodów bezpośrednio przy wyrzucaniu lodów z frezera.

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Polecamy