Mieszanka cukiernicza Mousse Chocolate White do wspaniałych deserów i ciast!
Oferowana mieszanka to pyszny i łatwy w przygotowaniu mus cukierniczy idealny do wszelkiego rodzaju babeczek, ciasteczek oraz ciast i tortów. Mus jest wyjątkowo puszysty i delikatny, a jego smak to prawdziwa rozkosz!
Mus został wyprodukowany ze składników najwyższej jakości, które nadają mu wyśmienitej, piankowej konsystencji. Smak i wygląd tego cukierniczego dodatku sprawiają, że każdy dekorowany nim deser zmieni się w prawdziwe cudo na talerzyku!
Jak przygotować mieszankę cukierniczą Mousse Chocolate White?
Produkt należy przygotować mieszając go z mlekiem za pomocą miksera przez około 5 minut. Po udekorowaniu babeczek lub ciasta wstawić do lodówki na około 2 godziny. Przykładowe proporcje mleka i mieszanki to : 1.000 g - MOUSSE CHOCOLATE WHITE oraz 1.250 g - mleko
Oferta sklepu sugar-craft.pl to sprawdzone rozwiązania do wykorzystania w profesjonalnym cukiernictwie oraz domowym zaciszu kuchni. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu i zakupów!
SMAK
BIAŁA CZEKOLADA
SPOSÓB UŻYCIA / PRZYKŁADOWE PRZEPISY
- 1.000 g - MOUSSE CHOCOLATE WHITE
- 1.250 g - mleko
Dodać mleko do mieszanki i wymieszać w mikserze na wysokich obrotach przez 5 min.
Przełożyć do odpowiednich foremek i umieścić w lodówce na przynajmniej 2 h.